Πως Γινεται το Nuru Msg

Η τέχνη του μασάζ πραγματοποιείται εδώ και αιώνες και είναι η ποιο χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία που μπορεί να έχει κάποιος. Το Nuru Massage αποσκοπεί στην ενίσχυση της ευχαρίστησης και την πυροδότηση αυτών των καυτών επιθυμιών έτσι ώστε τα ζευγάρια και τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτά να μπορούν να βιώσουν μία ποιο έντονη και ποιο ικανοποιητική κορύφωση των αισθήσεων με τον ποιο ευχάριστο τρόπο.

Το μασάζ Nuru προέρχεται από την Ιαπωνική λέξη “nuru” που σημαίνει γλιστερός και αυτός ο τύπος μασάζ είναι μία αρχαία Ιαπωνική ιεροτελεστία, την οποία πολλές φορές αποκαλούν “γλιστερό μασάζ”. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δοχείο με το ειδικό ζελέ Nuru και βρεγμένο δέρμα. Δε χρειάζεται να είστε επαγγελματίας μασέρ καθώς όλη η απόλαυση βρίσκεται στην ερωτική αίσθηση ενός σώμα-με-σώμα μασάζ χρησιμοποιώντας αυτό το φυσικό, ασφαλές, άοσμο και γλιστερό ζελέ.

Είτε πρόκειται για ζευγάρι είτε για κάποιον πελάτη αυτό το μασάζ πραγματοποιείται με τους δύο συμμετέχοντες γυμνούς (η ημίγυμνους) για μία πολύ ιδιαίτερη και ερωτική εμπειρία. Ακολουθήστε αυτές τις βήμα προς βήμα οδηγίες για το καλύτερο και το ποιο ανεπανάληπτο μασάζ Nuru. Να είστε προετοιμασμένοι να βιώσετε τον ποιο κορυφαίο οργασμό που είχατε ποτέ (όταν το κάνετε με τον σύντροφο σας).

1o Βήμα

Ετοιμάστε τον χώρο. Το ζελέ Nuru αποδίδει καλύτερα πάνω σε κάποιο φουσκωτό στρώμα το οποίο δεν απορροφάει το ζελέ και έτσι κρατάει τα πράγματα γλιστερά και ενδιαφέροντα για περισσότερη ώρα. Επίσης αντί για φουσκωτό στρώμα μπορείτε να καλύψετε το κρεβάτι σας με κάποιο ειδικό γυαλιστερό κάλυμμα φτιαγμένο από PVC. Το ζελέ Nuru δε λεκιάζει οπότε δεν χρειάζεται να σας απασχολούν τα σεντόνια και οι πετσέτες, καθώς όμως τα περισσότερα σεντόνια είναι απορροφητικά σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε PVC για μέγιστη απόλαυση. Είναι καλό επίσης να έχετε κάποιες πετσέτες πρόχειρες για αργότερα.

2o Βήμα

Φτιάξτε ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας μερικά αρωματικά κεράκια. Διατηρήστε το δωμάτιο σε μία καλή θερμοκρασία και για τους δυο σας και βάλτε να παίζει μουσική της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε αν θέλετε κάποια φώτα στραμμένα προς συγκεκριμένα σημεία του χώρου για ποιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βασικά κάντε οτιδήποτε σας φτιάχνει τη διάθεση και κάθε τι που ξυπνάει τη φαντασία σας. Εάν αυτό που κάνετε σας βοηθάει να έχετε καλή διάθεση τότε είναι όλα καλά. Εάν ετοιμάζετε το δωμάτιο για τον πελάτη σας μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά όσο αυτός θα κάνει κάποιο ντους.

3ο Βήμα

Αφού θα έχετε κάνει ένα ζεστό ντους ή μπάνιο, τοποθετήστε το δοχείο με το ζελέ Nuru σε κάποιο μπολ ζεστού νερού έτσι ώστε η θερμότητα να μπορεί να διεισδύσει στο ζελέ. Η ζεστασιά είναι μία ευχάριστη αίσθηση η οποία επιτρέπει στους μύες του σώματος σας να χαλαρώσουν και να παραμείνουν μαλακοί και ευέλικτοι.

4ο Βήμα

Κάντε παρέα με τον σύντροφο ή τον πελάτη σας ένα ζεστό μπάνιο ή ντους και αφιερώστε λίγη ώρα να εξερευνήσετε ο ένας το σώμα του άλλου όσο το ζεστό νερό θα διαπερνάει και θα μαλακώνει το δέρμα σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έρθετε και οι δύο στη σωστή διάθεση και θα επιτρέψει στα σώματα σας να χαλαρώσουν ολοκληρωτικά ίσως ακόμα και να ερεθιστούν μερικώς. Για να εκτιμήσετε πλήρως την αίσθηση του ζελέ το σώμα σας πρέπει το κορμί σας να είναι βρεγμένο και ευλύγιστο. Μην σκουπίσετε τα σώματα σας όταν βγείτε από το ντους καθώς το ζελέ αποδίδει καλύτερα σε ζεστό και βρεγμένο δέρμα.

5ο Βήμα

Χύστε το ζελέ σε ένα ξύλινο μπολ και αναμίξετε το με λίγη ποσότητα ζεστού νερού έως ότου το ζελέ αποκτήσει την υφή που επιθυμείτε. Εάν χρησιμοποιήσετε πολύ νερό μπορεί να χαλάσει την περιεκτικότητα του ζελέ και να αρχίσει να τρέχει οπότε να προσθέτετε λίγο νερό τη φορά. Δοκιμάστε την πυκνότητα του ζελέ με τη χρήση των χεριών σας, αυτό θα σας δώσει μία πολύ καλή εκτίμηση σχετικά με την υφή του. Το ζελέ θα πρέπει να είναι υγρό αλλά όχι πολύ νερουλό.

6ο Βήμα

Καθώς είστε και οι δύο ακόμα ζεστοί και βρεγμένοι, μεταφερθείτε στο δωμάτιο που έχετε ετοιμάσει από πριν του οποίο η θερμοκρασία δεν θα πρέπει να είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή. 28 βαθμοί Κελσίου έχει αποδειχτεί ότι είναι μία καλή θερμοκρασία για να ανάψουν τα αίματα. Αφήστε το σύντροφο σας να ξαπλώσει στο στρώμα μπρούμυτα καθώς εσείς θα του προσφέρετε ένα σύντομο μασάζ για προθέρμανση απλώνοντας του την ίδια στιγμή το ζελέ σε όλο του το σώμα. Απλώστε μία γενναιόδωρη ποσότητα ζελέ στην πλάτη του η οποία θα γλιστράει σιγά σιγά μέσα από τις κινήσεις σας σε όλο του το σώμα μέχρι που να φτάσει κάτω στα πόδια του. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας, τις παλάμες, τα χέρια, το στήθος, τα οπίσθια και κάθε άλλο μέρος του σώματος σας για να προσφέρετε μασάζ και να το απολαμβάνετε επίσης την ίδια στιγμή.

7ο Βήμα

Καθώς ο σύντροφος σας είναι γλιστερός, υγρός και ζεστός μπορείτε να αλλάζετε στάσεις και να του επιτρέπετε να απλώσει και αυτός με τη σειρά του το ζελέ στο δικό σας σώμα ξεκινώντας από πάνω και καταλήγοντας χαμηλά στο σώμα σας χρησιμοποιώντας κάθε μέρος του δικού του σώματος. Τώρα είστε σε θέση να εκτιμήσετε τη σημασία ενός “γλιστερού μασάζ” η ενός Nuru Massage.

8ο Βήμα

Καθώς είστε και οι δύο πλήρως καλυμμένοι από το ζελέ, μπορείτε να γλιστράτε ο ένας πάνω στον άλλον, εξερευνώντας το σώμα το δικό σας και του συντρόφου σας με νέους απολαυστικούς τρόπους. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας πειραματιστείτε, πειράξτε, ερεθίστε και ικανοποιήστε ο ένας τον άλλον. Και στην περίπτωση που τα πράγματα δεν είναι ήδη αρκετά υγρά και γλιστερά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ζελέ Nuru ως λιπαντική ουσία για ένα ποιο κορυφαίο οργασμό. Μην αντιστέκεστε, απλά ενδώστε σε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε όμορφα και αφήστε τη φαντασία σας να σας πάει όπου θέλει. Αντίθετα με κάποια άλλα ζελέ μασάζ, το ζελέ Nuru ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, λεκέδες ή μυρωδιές παρά μόνο τις μνήμες ενός μαγευτικού και απολαυστικού μασάζ. Άπαξ και επωφεληθείτε από το μασάζ Nuru μία φορά δεν θα μπορείτε να διανοηθείτε να βρεθείτε ερωτικά με κάποιον χωρίς αυτό. Έχει καθιερωθεί πλέον σαν η ποιο διαδεδομένη μορφή ερωτικού μασάζ παγκοσμίως. Σας εγγυόμαστε ότι οι πελάτες σας ή οι σύντροφοι σας θα έρθουν πίσω για περισσότερο!

 

14 thoughts on “Πως Γινεται το Nuru Msg

 1. Καλημέρα σας

  Διερωτώμαι εάν στο studio σας εφαρμόζετε όλα τα ανωτέρω βήματα

  Επίσης εάν δεν έχω μαγιό μαζί μου τι κανετε;

  Τέλος που βρισκεσθε ώστε να κανονίσω ανάλογα το ραντεβού μου

  Ευχαριστω
  Βασιλης

  • Καλησπέρα, το μόνο βήμα που δεν πραγματοποιείται στο χώρο μας είναι το τέταρτο και αυτό γιατί δεν διαθέτει ο χώρος κάποιο τζακούζι ή υδρομασάζ (ακόμα). Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα βήματα πραγματοποιούνται κανονικά στη διάρκεια της μίας ώρας που διαρκεί το μασάζ. Σε κάθε πελάτη δίνεται εσώρουχο μιας χρήσης για τις ανάγκες του μασάζ οπότε δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας δικό σας μαγιό. Τέλος το studio βρίσκεται στο Κολωνάκι δίπλα στο μετρό του Ευαγγελισμού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο νούμερο της σελίδας. Ευχαριστούμε.

 2. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΥΜΝΟΣ

  • Καλησπέρα σας, το μασάζ γίνεται μόνο με εσώρουχο.Ευχαριστούμε.

 3. Γεια σας
  Αναρρωτιέμαι αν το Nuru μασάζ περιλαμβάνει και “εκτόνωση” ή “happy ending”. Ρωτώ γιατί υπονοείται στο βήμα 8 αλλά θα ήθελα μια πιο σαφή απάντηση. Έστω και ως …. “στη διάθεσή σας”.
  Εφόσον προσφέρεται μόνο στο χώρο σας πως καλύπτεται κάποιος που δεν επιθυμεί … συναντήσεις σε κοινό χώρο?
  Υπάρχει κάποιο Γιαπωνέζα θεραπεύτρια ?
  Ευχαριστώ

  • Καλησπέρα, είναι ξεκάθαρο από τις ερωτήσεις και απαντήσεις ότι ΔΕΝ τίθεται θέμας εκτόνωσης (happy ending). Εάν παρείχαμε κάποια τέτοια υπηρεσία θα τη διαφημίζαμε, δε ντρεπόμαστε.
   .
   Όποιος δεν επιθυμεί συναντήσεις σε κοινό χώρο δυστυχώς δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από εμάς, όχι σε αυτό το σύμπαν τουλάχιστον, σε κάποιο άλλο παράλληλο ίσως.
   .
   Γιαπωνέζα θεραπεύτρια ακόμα δεν έχουμε όχι, όταν βρούμε θα βάλουμε και δική της φωτογραφία μαζί με των άλλων θεραπευτριών. Ευχαριστούμε.

 4. γεια σας ηθελα να σας αν θα μπορουσα να πω στην θεραπευτρια ποια σταση μασαζ θα ηθελα να μου κανει δηλαδη θα μπορουσα να της πω πως ακριβως να κατσει να με τριψει?

  • Καλησπέρα, στη δουλειά σας όποια και αν είναι αυτή, επιλέγουν οι πελάτες σας τη “στάση” που θα τους εξυπηρετήσετε; Μάλλον όχι. Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

 5. Καλησπέρα. Θα ήθελα μία συνάντηση για αύριο , με την Nicole είτε στις 10:00 , είτε στις 14:30.
  Ενημερώστε με , παρακαλώ , σχετικά.
  Σας ευχαριστώ.

  • Καλησπέρα, τα ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικά. Ευχαριστώ.

 6. Χαίρετε.
  Το 2015 δεν είχατε χώρο για να προγματοποιηθεί το Βήμα 4.
  Υπάρχει μήπως τώρα η δυνατότητα αυτή;

  • Καλησπέρα σας, ντους θα κάνετε μόνος σας. Ευχαριστούμε

 7. Λειτουργείτε? Θα ήθελα να σας επισκευτώ…!

  • Καλήμερα, ναι λειτουργούμε κανονικά

Leave a Reply

Your email address will not be published.